Despre Noi

«BIENENHAUS» SRL

Compania noastră a fost fondată în 1999.
De la înființare, ne ocupăm cu achiziționarea, prelucrarea, vânzarea și exportul de miere de albine de înaltă calitate.
Pentru prelucrarea mierii naturale, folosim echipamente moderne ale producătorilor europeni, ce ne permit omogenizarea a până la 12.600 kg într-un lot de miere.
Compania noastră implementează un sistem de control pe mai multe niveluri.
Suntem dotați cu un laborator propiu, care verfică la prima etapă calitatea mierii colectată de la apicultori.
După o verificare minuțioasă în laboratorul nostru, dar și în alte laboratoare pentru autocontrol, mierea este omogenizată și ambalată.

Awesome Image)

Ulterior, lotul de miere este supusă verificării  în cadrul unui laborator de stat acreditat, precum pentru export și în cadrul laboratoarelor Quality Services International GmbH și Intertek Food Services CmbH din Germania sau la cererea importatorului, într-o altă țară.
Produsele noastre sunt exportate în țările Uniunii Europene, SUA, Canada și CSI. 

În prezent, ambalăm mierea în butoaie metalice noi cu o capacitate de 300 kg, recipiente din polipropilenă cu o capacitate de 42-45 kg, precum și în borcani de sticlă de diferite capacități.
De asemenea, putem ambala mierea în orice alt recipient, după preferințele clientului.

 

Deveniți partenerul nostru!

Ce ne face
pe noiSpeciali?

100 %

Miere naturală

15 țări-

Importatori

3 nivele

Controlul calitații

 

Awesome Image)

Fondarea companiei Bienenhaus

În anul 1999, doi prieteni Serghei Bîzdîga (Republica Moldova) și Valerius Ștrac (Germania) au creat compania Bienenhaus. Tot atunci, compania noastră a efectuat primele exporturi de miere moldovenească în Germania.

Awesome Image)

Echipament nou și modern

Suntem printre primele companii din Moldova care am investit în echipament modern european pentru omogenizarea mierii exportate, care ne permite prelucrarea simultană a circa 12 600 kg de miere.

Awesome Image)

Lansarea producției ambalate

În 2005 am început producerea mierii sub propria marcă comercială Albilux. Concomitent am încheiat contracte Private label și am demarat procesul de producere a mierii sub marca cumpărătorului. De atunci, mierea ambalată de noi este prezentă pe piața Moldovei, dar și este exportată în Rusia, Kazahstan, SUA, Canada.

Awesome Image)

Lansarea pe piața Rusiei

În 2008 am semnat un contract de livrare a mierii produse de noi către unul dintre cei mai pari procesatori din Rusia. În același an, am efectuat primele vânzări pe piața rusească.

Awesome Image)

Inaugurarea noii hale de producere

În 2016 am încheiat lucrările de construcție și am lansat o hală modernă pentru prelucrarea mierii naturale care corespunde celor mai riguroase standarde europene de calitate

Awesome Image)

Crearea unui nou brand de miere - YANTATIO

Potențialul de producție, experiența și competența companiei noastre ne-au permis să creăm și să aducem pe piață brendul YANTARIO, o nouă marcă comercială a mierii naturale din categoria Premium Selected, adresată celor mai exigenți amatori ai acestui produs natural și sănătos.

Echipa Noastră

Administrator și fondator

Serghei

Serghei gestionează compania din 1999 când, împreună cu prietenul său Valerius Ștrac, a fondat compania Bienenhaus.

Șeful producerii

Vladimir

Vladimir este alături de noi din 2003. Este modelul disciplinei și profesionalismului pentru întreaga echipă.

Șefa laboratorului

Iulia

Iulia efectuează testele primare a producției, verifică calitatea și inofensivitatea producției la toate etapele. De asemenea, cooperează cu laboratoarele externe.

Tehnologul principal

Andrei

Andrei face parte din echipa noastră din 2005. Este responsabil de procesul tehnologic de producere și de corespunderea spațiilor de producere și a echipamentelor sanitare.